12 Iunie 2024Sursa: I.P.J. Arad

Buletin de presă 12 iunie 2024

BULETIN DE PRESĂ

Bănuit de furt calificat, identificat și reținut

La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați despre faptul că, o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui magazin alimentar, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din județul Timiș, care, în baza probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal, întocmit pentru furt calificat.

  •  

Șosele în siguranță, prioritate a poliției arădene

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost sancționați 53 de participanți la trafic, cu amenzi în valoare totală de aproximativ 23.100 de lei. 17 persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.

Au fost scoși din trafic, fiindu-le reținute permisele de conducere, 2 șoferi. Certificatul de înmatriculare a 1 autovehicul care nu respecta normele legale a fost retras, până la remedierea situației care a dus la aplicarea măsurii.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE

Agent principal de poliție

Herbei Mădălin