An concurs Data concursului Data postarii Afişează
ATENŢIE!!! Începând cu data de 16.10.2023, toate anunțurile privind concursurile organizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt postate prin portalul HUB de servicii publice la adresa: https://hub.mai.gov.ro.Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Birchis din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Barzava din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Bata din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Varadia de Mures din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind concursul pentru ocuparea unui numar de 2 posturi vacante de agent de politie (si conductor caine) existente la nivelul Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Macea din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Ususau din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef post I la Postul de politie Sagu din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunț privind ocuparea funcției de conducere vacante de șef birou I la Biroul I.T.S.L.F.- Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad. Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt cu rezultatul final la concursul pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad

Citeşte tot

Anunt cu rezultatul la proba interviu la concursul pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturii la concursul pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt rezultat evaluare psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind programarea la testarea psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de șef birou I la Biroul Supravegheri Judiciare - Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad

Citeşte tot