An concurs Data concursului Data postarii Afişează

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de sef post I la Postul de politie Dieci din cadrul IPJ Arad,cu recrutare din sursa interna.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de sef post I la Postul de politie Almas din cadrul IPJ Arad,cu recrutare din sursa interna.

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatului inscris la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef post I la PP Almas, din cadrul IPJ Arad

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de sef post I la Postul de politie Barsa din cadrul IPJ Arad,cu recrutare din sursa interna.

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturii la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef post I la Postul de politie Barsa din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef sectie III la Sectia 5 Politie Rurala Ineu, din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt rezultate concurs sef sectie rurala III la Sectia 5 Politie Rurala Ineu, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturii la concursul pentru ocuparea postului vacant sef sectie rurala III la Sectia 5 Politie Rurala Ineu, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt rezultate evaluare psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef sectie rurala III la Sectia 5 Politie Rurala Ineu, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef sectie III la Sectia 5 Politie Rurala Ineu, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant de ofiter de politie, specialitatea ordine publica_protectia fondului forestier, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna, prin [...]

Citeşte tot

Anunt privind rezultatele finale obținute la proba scrisă la concursul pentru ocuparea unei functii vacante de ofiter de politie, specialitatea Protectia fondului forestier si piscicol, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad, cu [...]

Citeşte tot

Anunt privind rezultatele obținute la proba scrisă la concursul pentru ocuparea unei functii vacante de ofiter de politie, specialitatea Protectia fondului forestier, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa [...]

Citeşte tot

ANUNT privind planificarea candidatilor pentru sustinerea probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea unei functii vacante de ofiter specialist II la Biroul pentru Protectia Fondului Forestier si Piscicol prin trecerea in coprul ofiterilor [...]

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiter specialitatea Protectia fondului forestier, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad,cu recrutare din sursa interna, prin modalitatea trecerii in [...]

Citeşte tot

Anunt rezultate evaluare psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiter de politie specialitatea Protectia fondului forestier la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna, prin modalitatea [...]

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiter de politie specialitatea Protectia fondului forestier, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Arad,cu recrutare [...]

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de ofiter de politie specialitatea ordine publica - protectia fondului forestier, la Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ [...]

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef sectie III la Sectia 10 Politie Rurala Gurahont, din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt privin organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef sectie III la Sectia 9 Politie Rurala Sebis, din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef sectie rurala I la Sectia 1 Politie Rurala Arad, din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Teamtica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt rezultate finale concurs sef sectie rurala I la Sectia 1 Politie Rurala Arad, din cadrul IPJ Arad

Citeşte tot

Anunt rezultate concurs sef sectie rurala I la Sectia 1 Politie Rurala Arad, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturi la concursul pentru ocuparea postului vacant sef sectie rurala I la Sectia 1 Politie Rurala Arad, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt rezultate evaluare psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef sectie I la Sectia 1 Politie Rurala Arad, din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef sectie rurala I la Sectia 1 Politie Rurala Arad.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul de Ordine Publica - Politia Municipiului Arad, din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt privind organizarea concursului pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul Rutier din cadrul IPJ Arad, cu recrutare din sursa interna.Tematica si bibliografia.

Citeşte tot

Anunt cu rezultatul final obtinut la concursul sef birou I la Biroul rutier din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt rezultate concurs sef birou I la Biroul Rutier din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt validare/invalidare candidaturii la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul Rutier din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt rezultate evaluare psihologica la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul Rutier din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot

Anunt privind planificarea la evaluarea psihologica a candidatilor inscrisi la concursul pentru ocuparea postului vacant de sef birou I la Biroul Rutier din cadrul IPJ Arad.

Citeşte tot