ANUNȚ

EVALUARE  PSIHOLOGICĂ

 

În atenţia candidaţilor înscrişi la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap. N., care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne

                                          SESIUNEA 2020

 

Evaluarea  psihologică a candidaţilor înscrişi la concursul de admitere în instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap. N., care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2020, va avea loc la data de 18.06.2020 și va începe la ora 09.00, conform planificării din tabelul  de mai jos.     

          Candidații se vor prezenta la sediul IPJ Arad înainte cu 15 minute de ora planificată  și vor avea asupra lor actul de identitate și pix sau stilou cu pastă de culoare albastră.

Activitatea de evaluare psihologică se desfășoară cu respectarea regulilor în vigoare stabilute la nivel național, în vederea prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19, astfel candidații se vor prezenta la sediul IPJ Arad, având mască și mănuși de unică folosință.

 

Nr.

crt.

Nume, prenume

1

BOK-SĂLĂTIOAN MIHAI

2

MĂNĂILĂ ANDREI-CRISTIAN

3

STOICA ALEXANDRA-REBECA